Supplement calcium

Hai semua. Nak tnya klu ada sesiapa yg boleh bg suggestion supplement apa yg high calcium yg sesuai utk preggy mommy dari first smpai third trimester? Klu ada yg tgh on supplement pun boleh share supplement apa yg kamu ambil semasa mngandung selain hematinic ? Sbb saya ne low calcium, jd nak ambil supplement yg high calcium pun x tau supplement apa. Harap dpt bantu saya ? Thankyou ??

1 Trả lời

Boleh minum susu tak ? Kalau betul2 tak boleh minum, kena mintak pil kalsium dkt doktor.