2nd trimester

Hai semua nak tnya experience mummy kt cni ada tk yg baru nak masuk 2nd triamester , tiber rasa nk demam2 ke selesema ke hehe ada tk ? Rse badan nak serasi masa ke fasa kedua tu ke hehe #firstbaby #bantusharing

2 Các câu trả lời

Sy nk msuk 2nd trimester dh. Sy rasa mcm ok je cuma suami sy je demam2, flu xlega2. Dah brp hari dia tak sihat. Kesian plk tgk sbb dia jarang sakit.

semoga sis tabah n hadapinya dengan aura positif selalu..dan 😘🤲👍💪diberkati dilindungi oleh Allah SWT