Dilema Kerja

Hai semua. Nak tanya siapa ada pengalaman kontrak kerja habis semasa tengah mengandung? Struggle tak nak cari kerja lain? Saya sekarang tengah pregnant 19 minggu. Kontrak kerja akan habis 31/8 ni. Sekarang struggle juga cari kerja. Risau bila orang tak nak ambil bila kita pregnant. Kalau nak harapkan suami sorang kerja, tak mampu juga. Ada cadangan ke? Terima kasih

1 Trả lời

Buat business online secara temporary sampai dapat kerja tetap