Ni tanda period ke mengandung

Hai semua... Nak tanya saya ada rasa ngilu kat ari² dan saya dah terlepas tempoh haid 4 hari.. Adakah tu tanda² nak period ke or hamil.. Sebelum ni period regular je.. Kali ni lambat pulak. #seriusnanya #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

5 Các câu trả lời

kalau ikut pengalaman sy, masa sy tahu mengndung lebih kurg rasa mcm nak period, rasa mcm senggugut. nk tepat cek upt ye sis..

seriusjawab; tanda period betul hamil pn betul. hehe manaa kami tahu sis, cek la upt baru terjawab.. jaga diri ya

Check upt sis. Ketahuilah tanda2 period & pregnant tu lebih kurang

1y trước

Benar. Saya haritu check lebih kurang 2minggu lepas delay period. Sebab nak betul2 kepastian.

Check opk sis. kalau Double line hamil. dia da strt ada penempelan.

1y trước

Upt awak, bukan opk. Ramai yg opk positive & kebetulan upt pun positive. Ramai juga yg opk positive tp upt negative.

check upt awak