Period lepas 27 hari keguguran

Hai semua nak tanya pendapat.. Saya keguguran 26 ogos baru2 ni . So kira skrg baru lepas 26 hari keguguran.. Darah nifas semua mmg da kering..tetapi tiba2 time hari ke 26 saya period.. Normal ke saya period seawal tu ?? Saya xd amalkan minum apa2 jamu..

7 Các câu trả lời

Normal sangat, jangan risau. Saya lagi awal. Darah nifas dah stop, dua minggu lepas tu turun darah lagi (period) 😅

2y trước

owh... okay sis.. lega dibuatnya

normal.. kalo rasa dh ready nk mengandung balik, consume acid folic

normal .. sya selepas 1bln bru period semula.

normal sis jngan risau..

2y trước

owhh.. okay sis... ingat x normal sbb ramai kata lepas sebulan pun belum tentu period

normal la tu.

normal

Normal