Bleeding minggu ke8

Hai semua. Nak tanya pendapat, semalam spoting, lps tu pagi tadi bleeding, pegi klinik, doc scan masih nampak bentuk, lepas tu refer emergency, bila scan tak jelas, bleeding makin heavy, lepas tu doc cek bawah n bagitau kandungan dlam keadan berhati2.. Ada apa2 petua tak? ??

2 Các câu trả lời

awk kena bedrest,jgn buat keje kalau boleh,yg ringan2 bole tp jgn kerap,minum bnyak air,makan kurma sbb kurma bagus utk rahim,jaga pemakanan ya..bnyakkan berdoa supaya awk dn baby smua sihat dn selamat. Sbb sy skarang pn tgh amalkan cara cmni,sy cuba elakkan makanan yg bergoreng dan bnyak makan sayur dn yg rebus2 je...

5y trước

Belum rezeki sis.. Huhuhuhu

Bedrest.. doa bnyk2

5y trước

Tq sis.. 🤗