SAKIT SAKIT DIBAHAGIAN PERUT

hai semua , nak tanya laa sy harini ikutkan 5w 1d , sy rasa sakit kepala , rambut banyak gugur dan rasa sakit dibahagian perut . bila buat kerja lebih sikit . bila nak tidur mengiring pun sakit . normal kee ? sy baru first time pregg ni . boleh sesiapa share atau bagitahu sy ??

SAKIT SAKIT DIBAHAGIAN PERUTGIF
2 Các câu trả lời

kalau boleh banyakkan berehat. bedrest je awal2 ni tambah2 kalau ada rasa sakit 🤗 elakkan bersama dulu demgan suami hingga 9w ke atas 🤗 sebab time tu proses penempelan berlaku

2y trước

Allah takutnyaaaa . okayyy taknak dah lasak . takutt 🥺🥺 awak pun take care too 😍

bykkan rehat

2y trước

okay ☺️☺️☺️ terima kasih yee