Sorry soalan sensetif

Hai semua nak tanya knapa selalunya payah sikit yg suami punya nk masuk kat isteri punya ye? Struggle sikit part tu 😞 serius tanya sorry soalan sensetif

2 Các câu trả lời

Tak licin awak x sampai thap stim btul2 lagi .. kalau awak stim mesti air mazi awak byk senang nak masuk Batang ATAU batang belom 💯 keras .. lembik pon susah nak masuk

kalau sis dah pernah bersalin atau tengah mengandung, normal miss v rasa kering dan susah nak penetrate. kena guna pelincir gel water based