Najis bayi 11 bulan

Hai semua nak tanya kalau najis anak umur 11 bulan normal ke kalau macam ni? anak kerap berak lepas makan dan minum terus berak.. help me

Najis bayi 11 bulan
1 Trả lời

Hai puan, maaf, saya penggeli dan tak dapat nak klik gambar untuk tengok jenis najis. Puan boleh pantau kekerapan buang najis anak yg disediakan dlm apps ni. Ada tracker nya. Kat situ pun ada info pasal najis anak. Jika anak puan menyusu dgn susu ibu, normal untuk anak kerap berak.