Awal kehamilan

Hai semua. Nak tanya, di awal kehamilan, korang mmg ade rasa cramp kat perut n sakit pingang ke?

21 Các câu trả lời

sama mcm sy sis.. awal2 tu letih sakit pinggang yg amat.. ingatkan nak senggugut dtg period tapi tak.. lewat 2 minggu sy terus cek upt pastu baru g klinik 3 hari lepas tu buat upt test skli lagi 😄

Ye betul tu , saya dapat rasa dua2 ni 😊 tengah drive hadap jem tiba2 rasa cramp . Rasa nak nangis je dia punya cramp tu sakit teramat ..

aahh normal.. sya pun first mcm tu jga sakit pinggang smpai x bleh pusing kiri kanan..lama2 akn hilang sndiri sakit tu

Hiris kunyit dn daun cili padi smpn air sikit... Lpstu sapu d pingang n perut.. Insyaallah skit hlg

5y trước

Thankyou bagi tips 👍🏻

Betul tu sis, ada rasa. Semoga dipermudahkan urusan ye. Aamiin 🤲🏻💞

yeah...makin besar kndungan cramp tk berapa tapi pinggang tu akn sakit²..

Yes.. at first i thought its serious tp blg doctor normal je..

Aah sy pn ada rasa. Rasa mcm nk period. Tp period delay. 😅

Betul tuu..sy sampai sakit belakang nk drive pon susah