assalamualaikum

Hai semua, Nak tanya ada tak yg tengah preg tapi ada penyakit asma? Kalau kita rasa sesak nafas boleh tak kita pakai pam tu? tak menjejaskan apa apa ke kat baby. Baby baru 5week gitu. Terasa macam nafas tak cukup.

2 Các câu trả lời

Sya pon asma..tgah preggy 10 w. Memg teruk sikit bila sesak nfas..sya pkai je pam tu

5y trước

tq, Saya pun baru kena masa time jerebu tu. Masa tu baru 4week. Takot rasanya. Doc kata boleh pakai pam tu. So skrg alhamdullilah ok.

Boleh.. sy pakai sampai dlm labour room

5y trước

tq sis, Saya risau je kalau kita pakai inheler setiap kali asma dtg.