Hai nak tanya. Normal ke 30 week Sesak nafas. Rasa nafas tu berat 🥲

TAk tahan 😢

8 Các câu trả lời

Saya preggy ke2 ni mmg terasa lain sngt. Masuk 30weeks ni badan makin cepat penat and sakit2 kaki. Duduk lama dlm kerete pun tk larat. Masa journey anak first jb ke penang masa 7/8bulan🤣 steady je siap pergi bukit bendera jalan pusing2. KLi ni pergi turun tangga je dh penat

samalah sis. masuk trimester last nie. stiap mlm sesak napas. kdg ngis tp lg sesak kalau ngis jadi tahan aja smpailah tertido. sy tinggikan bantal bile tido n mengiring belah kiri atau kanan. ikut yg mne lagi selesa

2y trước

iya sis.. rasa nk nangis 🥺

normal sebab kandungan membesar, ruang untuk organ lain jadi sempit. kalau ibu tak tahan sangat, boleh pergi klinik ya.

samalah sy pun. lepastu cpt mengah..mkn dh xleh bnyk even perut sentiasa lapar.huhu

sama la sy pn..kdg2 rsa nk semput pn ada

Sma lhh sis rse nafas. Nk tdo pun ssh

2y trước

kan. apa lagi kalau mlm. rasa nak nangis Je. 😅

simptom jugk yg sye bace

Ya