keadaan baring

Hai semua mommy.. Sye nak tye, sekarang dah pregnnt 18 minggu.. Tpi nak bari kiri kanan xselesa sgt.. Baring melentang bru selesa.. Kalau bari kiri atau kanan tulang belakang jadi skit.. Ade ape2 effect x kat baby kalau kerap bari melentang?? Risau gak keadaan baby dalam perut.. Ade x yang same situasi macam sye.. ??

1 Trả lời

Tak digalakkan sis untuk terlentang masa perut dh besar. Takut baby lemas. Sis boleh google. Mengiring je boleh buat masa ni. Urut dgn minyak yuyi ke dulu pastu letak bantal kat belakang bagi selesa. Kalau saya dulu kiri kanan atas bawah bantal. Or sis boleh beli pregnancy pillow.