Inject Perancang

Hai semua, maaf ye bertanya. Saya first mummy, ingat nak ambil injection sebagai perancang. Ada yang ambil inject tak? Macam mana ya? Ok tak? Effect apa ya??? Tq ?

2 Các câu trả lời

Kalau x silap nurse ckp akan mganggu period kite sikit.. sy pon bcdg nk ambil.. tpi masih dlm tempoh bpantang lagi.. ramai org ckp kalau boleh.. rancang sendiri..

5y trước

😅😆 Kan.. erm.. awk bleh bincang dgn nurse.. nurse kt tmpt sy ckp, ada jual pil kt farmasi.. pil tu bfungsi bila time tu shja.