Inject Perancang

Hai semua, maaf ye bertanya. Saya first mummy, ingat nak ambil injection sebagai perancang. Ada yang ambil inject tak? Macam mana ya? Ok tak? Effect apa ya??? Tq ?

2 Các câu trả lời

Sy dulu hbis bsalin je nurse trus inject perancang.. Tak tunggu hbis pantang pun.. Tp sy stop dh skg ni sbb effect injection ni lain, sy kerap rasa sakit² tulang, period tak klua² bbulan².. Kkadang rasa pening².. Lpas stop ok dh skg..

4y trước

2 tahun ambik perancang period selama itu jgk stop...brhnti perancang dlm 5 bln bru period dtg tu pun ckit2

Kalau x silap nurse ckp akan mganggu period kite sikit.. sy pon bcdg nk ambil.. tpi masih dlm tempoh bpantang lagi.. ramai org ckp kalau boleh.. rancang sendiri..

5y trước

😅😆 Kan.. erm.. awk bleh bincang dgn nurse.. nurse kt tmpt sy ckp, ada jual pil kt farmasi.. pil tu bfungsi bila time tu shja.