Pertanyaan tentang acid folic

Hai semua, kk bagi zincofer je. Mmg dpt ni je ke? Acid folik tak perlu consume?

Pertanyaan tentang acid folic
19 Các câu trả lời

ble ke klau ktaa nda ambil ubat tambah darah sbb nurse sdah bgi ubat 2 kali ndaa ngam jgak

sy blh telan yg ni..yg lain xblh.. so consume yg ni je sbb da lgkap kndungannye.. hihi

Dlm ni 3 in 1. Iron, vitamin, folic acid. Sama mcm obimin, new obimin, iberet.

mcam sya pn smua ndaa ngam ubat tmbah darah pn nda ngam mcam mna tu yaa

klaw mkn asid folic yg appaton punya oky tak....

kalau konfius boleh tanya doktor balik

dlm zincofer nie,,semua da ad

Dlm zincofer ada asid folic

3y trước

tq sis

xperlu dah