gatal-gatal

hai semua ☺️kandungan sy dah masuk 4 bulan.alhamdulillah.. Tapi tiba2 ada bintik2 berair kecil tumbuh dekat tangan dan kaki. gatal sangat2.. sebelum ni pernah jadi jugak sebelum pregnant,disebabkan alahan sabun. lepas tukar sabun terus ok. doktor ada ckp kalau pregnant, akan jd teruk. ada tak yg pernah alami nya?

1 Trả lời

saya xpernah tp gatal satu badan tu mmg selalu. lain org lain simptom dia. semoga sentiasa sihat ya

6y trước

mmg tu. ada je benda yg kita boleh mkn dulu tp bila pregnant gatal pulak. perubahan hormon kan