first pregnancy

hai semua..just nak tahu..kalau dah 6weeks scan, xnampak kantung baby.. tu normal x?

9 Các câu trả lời

Selalunya scan pertama buat masa 10 hingga 14 minggu kehamilan. Tapi ada doctor scan masa 6 minggu kalau ada sebarang kebimbangan. Masa Puan buat scan, apa kata doktor?

Normal sis.. kadang2 mmg ada macam tu.. tapi saya haritu 6 weeks suda nampak and ada heartbeat. Kadang2 doc suruh datang 1 2 weeks kalau 6 weeks blm nampak

Doc ckp ape sis? Sy hrtu scan kt swasta, kantung jela nampak, bby mmg xnmpk lg.. Lps tu die suh dtg lg 2 minggu utk scan

Normal sbb saya g scan masa 5 minggu, doktor maklumkan datang semula masa 7 minggu adalah lebih baik. #justsharing 😊

hai mom semu,kalau gini pregnant ka?

5y trước

ok sis🤭🤭

Normal je awak maybe 7-8 weeks nampak tu

Mungkin normal juga.

Normal. Jgn risau

Normal