Minum Air Gula

Hai semua, hari ahad ni sy dah kena minum air gula... ad tips tak utk sy x mual/muntah masa proses minum tu.. tq semua ❤️

25 Các câu trả lời

minum air gula sambil tutup hidung 🤣 mmg berkesan utk diri saya la..mmg pelik manis sgt rasenye..

1y trước

yg penting jgn muntah. nnt kne repeat lg naya 🤣

Minum sekali tguk n sediakan minyak angin sbb mmg akn pening sikit

tips nya puasa dengan betul 👍🏻 in sha allah mst tkkan muntah

1y trước

mst puasa 8jam bg perut kita bebetul kosong hihi mcm saya dua kli tk muntah dan dua kli sampai abis seteguk terus hahahah sbb sy lapar kot yela kita puasa if tk puasa dgn betul mmg perut akan tendang balik apa2 pun setiap badan tk sama jgn risau tauu 🥰🥰🥰 awk mesty boleh

minum air gula ms suam.jd xdelh tekak kita rasa mual@nk muntah.

1y trước

bln 5 ni bru tahu result

minum pkai straw