Perancang keluarga apa uolls pakai? Ok tak? Kacau period tak? Rasa berkesan & bagus tak untuk uolls?

Hai.. Semua boleh share pasal perancang keluarga.. Iolls confius ni nak pakai apa.. Plan lagi 2 tahun nak ade anak. Maklum laa masih teringat luka bersalin. Dulu2 masa baru2 kawin iolls pakai condom je sbb tgh study tak boleh pregnant. So skrg ni takkan lah nak pakai condom juga macam tak syok.. Ingat nak ambil pil tapi takut lupa consume hari2. Nak ambil injection takut dtg period hari2. Implan tak mo la nanti bila betul2 nak jarak jauh ade anak baru nak implan sbb sakit oo belah utk buang implan kan.. So acene ni guys, saya confius.. Tolonggggg share pengalaman uolls. #ingintahu #seriusnanya

14 Các câu trả lời

Ambil injection depo. Cucuk setiap tiga bln

2y trước

Ye depo mmg cucuk 3 bulan sekali.. Ok tak pakai depo?

saya xpakai perancang..

2y trước

Merancang sendiri ye

kene try and error

2y trước

Noted.. Mmg nak try & error.. Nak tanya baca pengalaman orang dulu.. Tapi mng tak sama lah kan body masing2 🤣

implanon

2y trước

x sakit sngt .cuma terasa lah juga implanon tu masuk di bwh kulit lengan kita