Baby kurang aktif

Hai semua, baby Saya kurang aktif . Dah 2 Kali admit hospital, buat scan, ctg semua ckp ok takda mslh . Tapi baby Saya Tak gerak sgt ..Saya risau sgt psl baby Saya .. mcm Mana ehh? Saya dh stimulate mcm² dh nak bagi dia gerak .

8 Các câu trả lời

kalau cra sy, sy pjuk xjlan sngt... last2 suami yg pjuk2 dan brckap nga baby bru baby aktif sngt... suami siap sruh sy minta maaf nga baby mngkin baby mrjuk nga saya.. lpas sy mnta maaf dan pjuk2 trus aktif sngat2😊😊... cuba sis try