Konfius 🤯🤯🤯

Hai selamat pagi... Nak tnye jika ibu tu mengandung tpi dye x confirm bru check upt double line.. Pastu dye masih menyusu kn ank.. Umur anak 1 thun 2 bln.. Jadi ibu2 pengalaman boleh mntak tunjuk ajar or pndapat tak??

1 Trả lời

boleh menyusu anak kalau takde masalah kesihatan. just tak boleh pump je. biasa kalau menyusu anak breast jd sensitive. kadang perut rasa cramp. tp apa² dapatkan nasihat dari doktor. if doktor kata bole teruskan penyusuan. ibu teruskan.

4y trước

baikk.. terima kasih