CARA MENGHILANGKAN KAHAK BAYI

Hai selamat malam. Siapa ada tips macam mana cara menghilangkan kahak bayi ? Anak saya baru 2 bulan.

7 Các câu trả lời

Boleh try bakar bawang putih sampai hangus lepas tu tumbuk kasi lumat+oilve oil sapu je kerap xpe sbb xpnas boleh sapu juga minyak bayini mestika + boleh try juga mayyababy

Sya buat minyak bwg putih.sya pkai myk msk biasa jer.ketuk bwg putih,grg smpai keperang perangan.tapis minyak simpan buat spu nnt kahak klua.spu kt dada n tapak kki.

Mandi pakai air suam, tuam lama dekat dada, belakang badan and tapak kaki. Pakai Vicks sapu dekat dada, tukang belikat and hidung. Lepastu rajin tepuk belakang baby.

Tumbung bawang putih campoq viks baby / minyak telon, letak dada, dengan sampu kt punggong.

Try gune garlic balm sapu dekat dada bby selepas mndi...

Use garlic balm.. it really works.

Sapu vicks