Keputihan 😢

Hai, selamat malam. Saya nak tanya, saya ada keputihan warna putih tapi takde gatal ke apa. Ianya normal ke? Ada tak ubat atau cara nak hilangkan keputihan? Tak selesa betul bila kadang² ada dekat seluar dlam. 😭#pleasehelp #ingintahu #firstbaby #firstmom

2 Các câu trả lời

normal sis slgi tak berbau dan gatal, sis boleh prktikkan pakai pntyliner, rajin tukan pantyliner,jgn pakai seluar dlam ketat, kalau buang air kena lap kering2, and kurangkan makanan/minuman manis, kalau boleh sis makan yougart plainn.

Normal. Klu xselesa pkai pantyliner