Selalu pukul berapa serah diri

Hai .. Selalu pukul berapa korang serah diri.sy tkde dpt surat serah diri.. Kalau pi awal pgi takut kena melengung lma dlm wad 😅 kalau p lewat takut kena mrh plk.. ptg2 gitu ok tak serah diri😆 kena serah diri 9hb due 10hb #GDMonDiet#seriusnanya

2 Các câu trả lời

sy dktr bg awal2 dh surat...sbb sy mmg tnye dia ..awk xtnye ke?kna g pg ari tu sy g kul 8.30 pg...msuk wad tghri trus msuk ubat..xleh g lewat ptg..sbb nnti smpy2 dia check jln dlu ad bukaan ke xde...pastu nk tggu katil ad trus hntr ke wad...klu jnis mudah bukaan mlm trus bersalin mcm org dpn katil sy trus cntrction kuat...sy 3 kli ubat bru 3 cm..tu powm xde skit cntrction powm..40mggu 1hri bru bby kuar...

2y trước

kt hsptl xtdo mne jgk...kjap2 nurse dtg check bp...🤣🤣smpy ke pg tido2 ayam je..bru lelap kna gerak...😅😅😅

dctr kk akan bagi surat serah diri dan siap2 ada masa dkt surat refer tu.. serah diri kena pergi waktu pagi...sbb hospital kena cari katil apa semua..urusan serah diri ambik masa...kalau p ptng2 lagi lmbt la dpt katil dan urusan serah diri tu... nnt kena induce ubat lagi... dctr akan check lagi..😅baik pergi pagi2...

2y trước

selalu orng dpt surat refer dri kk...😅Saya pun gdm on diet control jugak.. due 13/3 tapi 12/3 ni sy kena serah diri kalau x bersalin hri tu 28/2 sy pergi check up ... doctor tulis surat refer ke hospital utk masuk wad 12/3 8 pagi..