Serah diri

5hb ni saya kena serah diri, selalu kena pergi pagi lah kan. Kena pergi dalam pukul berapa ye ? #secondbaby

2 Các câu trả lời

slalu pukul 8am sehingga 2pm .. Saya serah diri pukul 1 selepas hantar ank2 sklh , nurse bising juga knape x dtg awal sikit .. biasa hospital nk dpt katil tu mmg lama..

2y trước

kalau gitu better pagi lah kan, risau wad penuh payah juga kan. terima kasih

Saya berada di hospital jam 8am. dah cek itu ini, tunggu turn, jam 12 dpt masuk wad. 😅

2y trước

okey, terima kasih share pengalaman