Selalu Fikir Negatif

Hai . Sebenarnya saya sorang ja ka selalu berfikiran negatif ? Saya sekarang 24w . Saya dari awal selalu fikir negatif tentang anak saya , takut ada kecacatan seperti sumbing atau apa2 . Saya bila terfikir macamtu cept2 istighfar dan tgok gambar baby2 comel . Tapi saya nak tahu , saya sorang atau normal semua ibu2 hadap situasi yg sama mcm saya ?

14 Các câu trả lời

buat detail scan mummy. saya hari tu pon fikir bukan² tapi lepas buat detail scan saya rasa lega bila sono tunjuk semua organ² badan baby dalam keadaan normal.

Hai. Saya pernah rasa risau. Tapi jangan terlalu fikir negatif sangat. apa pun banyak istighfar dan doa yang baik² . In sya Allah takda apa 😊

Sy rasa normal sis tp apa pun kita kene terima kan..

Saya ingatkan saya saja begini😅🥹