Hai, nak tnya, memang ibu2 dkat nak bersalin rasa risau ja ka??

Dah 38 mngu tapi selalu fikir baby dlm kandungan smpai termimpi

7 Các câu trả lời

normal je sis sllu pantau gerak baby dan buangkan pikiran negative bnykkn pikiran positif jdi boleh merangsang penghasilan susu ibu jgn bkn pkir dan stress happy2 je klau rasa ada pikir negative cepat2 la buang atau cuba sibukkan diri mkn manis ke

samalah kita . 😅 risau juga fkir baby dlam ni.. dh 37 week tapi baby still takde tanda nk keluar.. seronok sgt duduk dlam ni.. semoga dipermudahkan urusan kita semua preggy mummy

biasa tu sis.. instinct mak mak mmg macam tu.. makin dekat hari nak bersalin makin banyak pikir.. banyak baca zikir Nabi yunus semoga dipermudah urusan bersalin nt

sama la wlupun ank yg no 6 ttp pikir mcm2 risau smua ada sya bru 36w

Normal je tu. Risau pasal takut x ready tiba2 baby nak keluar

normal je sy dlu smpi mngs tkt nk brnk😅

normal