Hamil ketika umur 45 tahun

Hai. saya seorang ibu yang mempunyai 3 orang anak. si bongsu berumur 9 tahun. Tahun ini saya berumur 45 tahun dan baru sahaja mengetahui yang saya telah hamil 6 minggu. Ada sesiapa tak mempunyai pengalaman yang sama? mengandung pada usia 40 series..dan please share your advice

2 Các câu trả lời

nampaknya kita disituasi yg sama puan. saya juga belum ada kekuatan unt berkongsi dgn org lain ttg situasi saya dan semangat unt bekerja juga semakin down

Saya pon sama baby baru 5 bln taun ni genap 41