Tendangan bayi

hai, saya sekarang hamil 19 minggu 4 hari.. betul ker waktu ni ibu hamil dah boleh rasa tendangan bayi walaupun perlahan?

6 Các câu trả lời

sya dah mula rasa gerakan baby waktu 17 mnggu, tp sikit jee,, skg dah 23 mnggu, banyak dah gerak.. tapi itu bergantung pada individu

boleh je rasa.. bergantung pada individu.. saya jenis lambat.. haa bila baby makin besar dengan tulung rusuk saya pun kena tendang🤭

Depends, ada rasa awal & ada rasa lambat. Macam saya 21 weeks baru rasa. Mungkin awak tak lama lagi rasa lah tuuu 🤗

4y trước

Time rasa tu saya baring sambil usap2 perut. Pastu rasa ada benda tolak. Bila pegang lagi baby terus kick. Tak pun try pegang perut awak & jangan tekan sangat. Bila baby rasa ada tekanan dari luar dia terus kick. Ni pengalaman saya lah. Boleh lah try apply. Hehehe

iye sis..tp brgntung pd individu jgk

dah bole rse daaa .

Iya