Tendangan bayi

Saya dah 18 minggu tapi takrasa lagi tendangan bayi normal ke? Rasa tendangan peringkat awal tu mcm mana denyut2 ke?

8 Các câu trả lời

mmnk kdang lmbat rsa tu sis..saya hari tu pn sama jga smpai kn nurse tu tanya ada rasa bby tendang ka?blur saya mau jawab apa sbb yala ank first kn hahaha tuss blur apa rsa bby tendang..then minggu 20 something la bgtu tba2 mlam tu ada rsa goyang2 dlam perut mula2 rsa cm ehh mybe angin sija kali..skli makin lama makin terasaa sbb dia punya rsa tu uishh bikin mau nangis hahaha...apa lg klau ngam2 dia bgoyang kn,tus kau nmpak perut begerak astagaa rsa cm bila baini mau kluar ..tida sabar truss mau tingu dia

3y trước

rsa mcm angin dlam perut tu ..lpas tu sa positivela myb perut banyak angin...saya buat la test baring then tinguk sbb klau ada goyang mesti perut pn bgoyang tu hihi

saya pun tahu lambat, masa details scan baru tahu oh, itu rasanya baby bergerak. dia rasa macam ada benda tolak ke luar dari dalam. rasa macam usus berombak pun ada. 😂😂

4y trước

Details scan 20weeks nmpk jelas ke? Sy nk msuk 20 ni. X sbar nk buat details scan. Tp x tau nk buat 20weeks ke 24weeks tggu bsr sikit.

utk first bb normal. rasa mcm jentikan halus dekat perut. cuba baring terlentang, letak tgn atas perut. tk lama lg rasa la tu 😊

1st baby lambat sikit. kdg 20 weeks ++ bru rasa baby tendang. time tu tido pun xlena. 😅

saya pun 19 minggu 5 hari tapi tak dapat merasa lagi..

awal tu. if dapat rasa pon mcm ada rasa geli2 ada semut lalu

sye 1st bby mcm tu.. lambat rasa..

saya PON mlas2vaktif sgt