16 minggu (4bulan)

hai ,saya nk tanya .. saya da 16minggu (4bulan) normal ke klau xde rse jantung baby dgn tendangan baby lgi ? 1st pregnant #ingintahu #firstbaby

6 Các câu trả lời

yes it's normal. first time mommy will experience kicks 5 months above only. sometimes you might feel small bubble popping around 3rd to 4th month, it's actually baby's movement also

Saya dlu 16 mggu rasa ada bubble2 dlm perut. Lepastu masuk 18 mggu halus je rasa gerak dia. Masuk je 20 ke atas kuat dah tendangan dia🥰

2y trước

saya harap saya pon sme rse mcm awak 😍

Entahlah, tak pernah tahu pula boleh rasa detak jantung baby tu mcm mana unless guna ultrasound.

Klu masa scan bby aktif xperlu risau. Tendang2 tu selalu 20w keatas baru ada, tu pun tgk pd bdn ibu.

Normal sahaja.. Tapi kalau scan akan dgr jntung baby.. Pn jgn risau

sya 16mggu akitf btol

2y trước

Alhamdulillah .. saya xrse ppe lgi puan..