pantyliner

hai saya nk tanya boleh tak ibu mngandung pakai pantyliner yg ada herbal utk rawat keputihan .. bahaya tak pada kandungan saya .

2 Các câu trả lời

Selalunya untuk mommy yg pregnant, it is normal to have a vaginal discharge. Atau keputihan. Itu one of the way, secara fisiology untuk melindungi kandungan. Saya cadangkan pakai pantyliner biasa je, kalau tak selesa sebab banyak, boleh kerapkan tukar 😊

5y trước

Should be okay, cumanya pantyline yang unscented dan non herbal would be better.

saya pakai pad herba..Alhamdulillah.. xda apa2 ..keputihan mmg ada cuma kurang dan gatal pon kurang.. saya dah 13weeks