serah diri sbb blum berank lagi

hai saya nak tnya ibu"yg ada pngalaman bsalin.klau dktr dah bagi tarikh serah diri k hsptl masa kita datang hsptl tu dia terus"akan cek bukaan(seluk)kita atau tnggu ada tanda ye?sbb saya dah nak kene serah diri 7/3 ni..tanda"besalin belum ada lagi..klau ikut kn saye dah 40 mnggu 2 hari masa serah diritu..#firstmom #ingintahu

2 Các câu trả lời

Kalau serah diri doc akan seluk n wardedkan kita terus. Tak tunggu tanda dh. Tp kalau sempat keluar tanda sebelum masuk ubat, mmg rezeki. Mcm sy pernah serah diri, doc ckp esok nk masuk ubat tp mlm tu sy dh keluar tanda n bersalin paginya.

tak tgu dh .. dye akan induce kalau masih lg takde tanda..