Naik dua line tapi rasa sengugut

Hai saya nak tanya,kenapa ya saya check test pregnancy saya naik line dua,tapi saya ada rasa sengugut dan pinggang kanan saya jd sakit,boleh awak semua bg pendapat?

2 Các câu trả lời

Normal tu awak. Rasa sengugut sengugut sikit mmg normal masa pregnancy and sakit pinggang yang nak bergerak pun susah. Sy pernah tanya doc, dia kata sbb rahim tengah nak memgembang. Selagi takda bleeding doc kata ok.

saya pun mcm tu sis..sy ingt sy lewat period, senggugut..lewat 8 hari..jd sy bia je dulu, cek upt tiba2 positive..sy pegi klinik terus untuk confirm kan..& Alhamdulillah mmng pregnant..

2y trước

Boleh tau x sis lewar berapa hari & confirm kn tu ade scan x