Tolong jawab soalan saya😁

Hai selamat mlm. Sy confuse, sy blm dtg period, 2 line pregnancy test. Tapi saya sakit perut macam nak sengugut. Sb tiap bulan sy akan period dan sakit sengugut

2 Các câu trả lời

Sis saya pun mcm tu lewat period simnggu klu ikut kitaran haid kalau ikut kitaran nak pregg dah nak masuk 2buln.. Sakit sy pun sm mcm sis ckp tpi sy + sakit pinggang juga . Tp cek alhamdulilah sy pregg 5w7d dah skrg sis ..baik sis cek kt hspital

4y trước

Tq so much sis

Tanda nak hamil dgn period hampir sama. Mmg kalau preggy, akan rasa senggugut gak. Sbb rahim nak membesar

4y trước

Tq so much sis. Sy pun confuse. Google pun mcm tak jumpa jwpn😅