tilam baby

hai saya nak tanya tilam baby cotton ataw kekabu yg elok utk baby dan corak mickey mouse sesuai tak untuk baby boy .

3 Các câu trả lời

Sesuai. Sy pernah beli. In the end. Krik3. Xguna 🤭. Sbb kekabunya ingatkan dia jahit petak2 kecik tu. Sekali mcm kekabu masuk bantal. Bila letak baby. Tenggelam tgh2. N berpeluh baby. Toto jugak tdoq 🤭

5y trước

yaka tq sis

Sy beli set tilam patchwork. Dlm dia fiber.. hehe

hi mommy,sy ada jual tilam baby,nk mintak mommy suma support ig sy mebie.snuggle blh cuci mata😚 mana tau ada yg berkenan.tilam baby mcm mom hug,mmg selesa baby tido,material kekabu,