Pantang Czer

Hai , saya nak tanya .. saya sekarang tengah berpantang hari ke 21 .. boleh tak kalau saya nak makan maggie // mee goreng macam tuu ? sebab teringin sangat laa .. tapi nak makan pon was² sebab anak full bf ? risau kalau makan bukan² anak nanti sakit ? boleh bantu tak ? makanan apa sesuai selain pada nasik , jemu laa makan ? nii pertama kali czer , dan anak yang ke-2 . anak yang sulong lahir normal ☺️ #Czer #Day21

1 Trả lời

czer ni lbeh bnyk pantang berbanding bersalin normal .. sbb nak jaga kesan czer tu elok2 .. kalau tgh berpantang , memang x blh mkan mee .. kena mkn mkanan pantang dulu .. lagipun baby lgi bf kan .. tahan jer dulu .. tkut nanti effect kat susu bdn .. dan akan mengurangkan susu tu nanti .. luka czer kena jaga elok2 , tkut nanti terbuka atau ada kuman ke apa ..