Pakej berpantang

hai saya nak tanya, saya bersalin dalam bulan 11 ni dan akan jadi first mom. mak saya berkerja dan mak mentua dah tak berapa sihat jadi saya akan berpantang sendiri, tapi untuk jadi first mom ni banyak yang saya tak tahu. jadi saya ingat nak ambik pakej berpantang. cuma nak tanya, berpantang yang sebenarnye berapa lama ye? (contoh mandi pantang, bertungku, param&pakai barut) 3 bulan jugak ke semua tu?#firstmom #ingintahu #bantusharing

1 Trả lời

Tgk pada badan sis Mcm sy dulu amik berurut jew 3 hari Tp mcm pakai param bertungku n pakai barut sy buat sendri jew.. beli set pantang tue.. skg ni ada mcm2 pakej mana2 sis nk.. Klu bersalin cezer mmg lama lah nk berurut tue Klu ikut sy 44 hari jew sy pantang 😅 Tp lepas tue sy jaga lah makan semua tkt bby sakit perut klu xjaga mkn