6 weeks ade keluar lendir coklat bercampur putih tapi sikit je..

Hai , saya nak tanya normal ke di awal 6 weeks ni ade keluar lendir coklat setitik camtu bercmpur lendir putih.. ?beberapa hari ni saya kerap rasa nak muntaj sehingga bagi tekanan pada perut.. jadi ada sapa2 yang bole sharekan pengalaman..ini baby pertama saya.. #firstbaby

1 Trả lời

klau berterusan da lendir coklat bgus ke klinik sis . jgn biar kan