bayi kuat tidur, taknak susu

hai . saya nak tanya ank sy masuk 2 bulan harini tp tiba² dia jd sgt² kuat tidur n kejut susu pun susah . kalau susu sikit 2oz tu die muntah . bkn jeluak sikit² . sy² skli basah even dah burp pun . tp kalau 1oz die tak muntah pulak just jeluak je . normal ke? baby fully bf . btw smlm baru lps injection walaupun ank no 3 . no 1 sy tak rasa jaga baby sbb meninggal . kedua high demand jd kejap² mnyusu n menangis . ketiga ni jenis easy . jd sy pelik sikit #EPMOM

2 Các câu trả lời

sis bangunkan ja ya. buka bedung dia. takut baby tak cukup nutrisi. offer tiap 2 jam. good luck sis ☺️

2y trước

hehe tq bg komen . insha'Allah sy usahakan

kalau still kuning wajid kejut untuk minum susu pastu sendawa kan baru bagi tidur

2y trước

takde kuning dah . skrg dah okey dah . mungkin sbb kesan kene vaksin kot aritu . sehari nk tidur je . kejut pun taknak bgn . bgn mnyusu tak smpai 1oz . mungkin penat la kot . terima kasih komen😀