Threathen miscarriage

Hai saya nak tanya ada ke dekat sini yang pernah threathen miscarriage? Saya threathen miscarriage dah keluar fresh blood. Sampai skrg bleeding cuma keluar spoting coklat sekarang. Saya nak tanya ada yang survive ke? And saya dah 7w tapi breast dah kurang sakit macam masa early pregnancy. Normal ke ? #firsttimemom

13 Các câu trả lời

ada sis... alhamdulillah dah selamat bersalin...cuma sis kn kurangkan pergerakan & kerja berat2

Saya 1minggu keluar spotting coklat,1 minggu keluar darah fresh sblm kantung jatuh.

xde pengalaman