Asthma/ semput tiba tiba ada

Hai saya mmg ade asthma/semput dari kecik tapi last attack mase umo 20 mase kolej dulu la lpastu da takde. Tapi tiba tiba bile mengandung bole dtg balik semput saya ni. Lpastu dokter suruh sy buat sample kahak jadi persoalan sy ade tak ibu ibu yang kne buat sample kahak macm sy ni? Sy buntu rse mcm takde kahak mcm mne nak adakan kahak ni😅 sok nk kne hantar sample kahak #firstmom #ingintahu

2 Các câu trả lời

Hai. Saya pernah kena batuk berpanjangan semasa hamil. Tapi saya tak pernah ada sejarah kesihatan - semput/ asthma. Ya doc akan suruh bagi sample kahak. Cuba letak kalau ada, kalau tak dapat kahak, letak air liur dalam bag tu jela ( pastikan sebelum gosok gigi).

11mo trước

Baik terima kasih bantu✨

Ehh takda pun sy spanjang pregy 2kli asthma attack takde plk doct amik smple kahak doct bg ubat dgn pump tu je

11mo trước

Sy masa attack tu tak g kk , sbb dah mlm masatu sy g swasta , on neb dan doc bg ubat