Ruam pada kemaluan baby

Hai saya mahu tanya...baby saya kerap berak berak,kentut atau bersin pun najis dia mesti ikut keluar sampaikan baby saya ada ruam yg macam merah merah tu di bahagian kemaluan dan pantatnya😅.Saya tk boleh pakaikan dia pampers,mesti dia akan naik ruam.Ada sesiapa yg mengalaminya kh?#ingintahu #firstbaby #pleasehelp #firstmom

2 Các câu trả lời

sis ni mesti orang sabah sebab pakai perkataan pantat yg bermaksud punggung kalau untuk org sabah. cuba try letak drapolene atau bepanthen.

insha allah gi clinic doc akan bg krim drapolene utk ruam