Ada ke Scan jantina lain, kluar lain?

Hai saya dah scan 3x baby saya. 16w, 18w dan 21w. Ketiga2 nya result mcm ni, baby Boy. Tapi biasalah ada kata2 yang mengusik.. ntah2 nanti keluar girl. Ada x yang pengalaman scan jantina lain, lahir lain? Scan masa brp week? Tq

Ada ke Scan jantina lain, kluar lain?
7 Các câu trả lời

pernah tgk dkat tt..ade dr ni cakap..smtimes bila scan nampak macam bebird trjulur dkat celah paha..kita ingtkan tuu baby boy..mybe itu tali pusat baby yg trkepit celah paha..tuu sbab nmpk baby boy..bila lahir kuar girl..x semua bila scan nmpk btul bila lhir...cuma skills dr and kebetulan shja yg buatkn ank tuu lhir sma cm dlm scan..

Xada pengalaman sendiri tp pengalaman kak ipar saya.. Scan 3x last scan 4d pon nmpk bebird.. Tp kluar gegirl.. Tp sifat dia kasar mcm boy jugak.. 😂 😂

3y trước

Tulah tu, in shaa Allah aamiin ya rabb 🥰

sy scan masa 15w sekali n 20w sekali . dua2 nmpk burger . tp doc yg scan sy ckp . kalau dh terang2 nmpk pistol tu insyaallah boboy la tu

scan boy keluar boy scan girl keluar girl next ni baru 12 minggu 1 hari blm scan jantina lagi

Saya la salah satunya.. scan kena cakao boboy.. sekali lahir gugul..

4y trước

Memang nampak terang2 ke sis masa scan tu nampk boy

sis 16w da blh scan gender ke ??? swasta atau krajaan ..

3y trước

sy nk jgk tgk prkembangan baby .. tp g scan satu klinik mse 13 weeks .. last sye scan plk 9 weeks mse buat buku dlu .. dr kt swasta ckp buat pe scan byk kli .. ada effect ke scan byk kli .. sbb ada bce nk ikutkn xd effect .. kalo xray je ada effect .. tu last scan .. xd da scan .. ni tgu scan appoinment je kt kraajan .. tggu 18 weeks .. kdg rndu jgk nk tgk baby .. mklum la ni first prgancy sye ..

boy.. 😍😍