Faint positif pregnant atau tidak?

Hai saya da lewat period 1 hari. Bila test guna que sara sara cassete pregnancy test beli d watson ada kluar faint line mcm ni. N kluar ni dlm tempoh 5 minit ya. Tp bila guna dip n tell x kluar lgsg. Blh tolong tak sbnrnya pregnant ka tak ni🥲🥲? Berharap sgt sbb rasanya bulan ni mcm byk usaha urut etc. Period pun da makin cantik lpas turun berat. Ttc5years.

Faint positif pregnant atau tidak?
1 Trả lời

repeat slps seminggu. sbb dip and tell lebih sensitive

1mo trước

xpe..finger crossed dlu. repeat dlu ya. tp jgn sedih2 if belum rezeki. sy pun ttc sblm ni..