bertanya

hai saya 23minggu. beberapa hari lepas saya kena gastrik. harini dah hari ke 4 perut sebelah kanan sakit. bila pegang rasa angin. siapa pernah lalui? tadi checkup doc bagitahu kalau keluar darah datang balik. siapa pernah lalui?

2 Các câu trả lời

saya pernah. ada 3 4 kali juga blaku. mmg sakit belah kanan.. mkn ubat kapur yg hospital bg, nnt angin keluar. dia okay sikit.. tp kalau smpai bleeding, atau teruk sgt. g hospital

Tak pernah. Take care