acid folic

hai. . .sape awl pregnant mkn acid folic brand appeton . .dah 10w bru terbaca artikel brand appeton tk ckop dos. . worried???

2 Các câu trả lời

Sy mkn sblum pregnnt lg n sy ambil 2biji smpai la sy pregnnt...lpas tu 1biji,lg pn sy mkn iberet utk tmbah darah so dlm tu pn dh ad folic acid...

Cukup je sis.. utk trimester 1st folic acid 400mcg dh cukup utk kita sbb dlm masa yg sama kita dpt folic acid drp mknn.. dh masuk trimester 2 bru kena naikkan dos kpd 600-800mcg.. sy mmg ambil folic acid appeton drp sblm khwin..