Pregnancy bleeding

hai salam semua .. sye nak tanye ade tak yg macm sye scan tak nampak baby nampak kantung jee kalau ikutkan sye daa 8 weeks macam tu tapi kantung kosong . doc bagi mase 2 week lagi untuk tngok dia kluar ke tak kalau takk doc nak cuci sbb kantung kosong . Skrg saya tengah bleeding tapi x bnyk lar x ade lar penuh satu pad...masa saya bleeding tu 7/6 hb cmpai skrg adakah tu tanda keguguran...sbb Dr akan scan balik 18/6 hb

3 Các câu trả lời

puan klu ad bleeding sblum tarikh appointment pls direct ke pkar skit puan utk tgk punca pndrahan 😊