Heart Beat

Hai salam semua pngguna apps the asian parent..sy nk tanya, sllunya heart beat akn ada pd usia kndngan brapa mnggu? Normal ke klo xda morning sickness, sore breast or any pregnncy simptom?

1 Trả lời

Sy scan 10w ada heartbeat dah nmpk, normal kalau xda morning sickness, ada je org morning sickness time kandungan dah besar, beruntung la xda alahan teruk

5y trước

Trima ksih ya awk..lega ckit rsa..sbb sy mmg xda morning sickness, sore breast or apa..biasa ja..